ARCHIVO

Meer dan een plaats
om te koken

20 / 03 / 2012

MINOS gelakt Antracietgrijs

De renovatie van deze keuken zorgt ervoor dat de organisatie van de ruimte aanzienlijk verbetert wordt, waardoor alles beter toegankelijk wordt.

 

De afwaszone, enkel samengesteld uit onderkasten, is gelegen onder één van de ramen van de keuken. Hierdoor optimaliseert men de inval van natuurlijk licht en kan men van de prachtige uitzichten van de tuin genieten. De integratie van de eetzone transformeert de keuken in iets meer dan een ruimte waarin men enkel kookt. De rest van de meubilering wordt tegen de frontale muur geïnstalleerd, waardoor men over een volledig uitgeruste lineaire ruimte kan beschikken.

 

  1. Keuken project Kelvin & Co. 
  2. Type woning Eengezinswoning
  3. Indeling van de keuken Parallelle indeling
  4. Styliste Gregory Smith, Allan Hardy
  5. Fotografie Keir Harris

Error